Fortrydelsesret

Når du handler hos birgerahandel.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

For at bevare fortrydelsesretten må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På bestillingsvare/skaffevare er der ikke fortrydelsesret. Der er ikke fortrydelsesret på på afskårne enheder som kæder og wire.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du tydeligt give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
Birgerahandel.dk
Marievangsvej 33
4200 Slagelse
 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder også ved uafhentede pakker.

VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Bemærk! Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vil det lette ekspeditionen.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

 


Birger A. Handel - Marievangsvej 33 - 4200 Slagelse - Danmark - CVR-nummer: 41162341
Mobil nr.: 30 25 28 61 - E-mail: birgerA@birgerAhandel.dk